Skip to Content

Vertex Systems Sweden

Din lokala Vertex-lösningsleverantör

I 40 år har Vertex Systems arbetat med att leverera högkvalitativ CAD-mjukvara till byggnadsindustrin,
allt från småhus till stora höghus.

Vertex filial i Sverige öppnades år 2018 för att bättre betjäna de svenska kunderna på lokalt språk.
Varje marknad är unik. Därför Vertex BD har lokaliserats för varje marknad.
Vi utvecklar kontinuerligt de marknadsspecifika funktionerna och anslutningsdetaljerna genom vår partnerskap.

 

Vertex Systems

Industriella CAD & PDM/PLM Mjukvara


Vertex Systems erbjuder högkvalitativ mjukvara för digitalt baserad design (CAD) och lösningar för produktdatahantering (PDM). Vår kundservice anpassar utveckling, implementering och konsultation enligt kundens önskemål.

Vi hjälper byggnadsindustrin att effektivisera och utveckla sina processer genom att automatisera produktdesign, informationshantering, tillverknings- och byggprocesser.

Optimala lösningar för att möta kundens behov

Vi är engagerade i att uppnå den optimala lösningen för varje kund med praktisk och lättanvänd systemimplementering. Vertex Systems framgång baserar sig på innovativ mjukvara och nära samarbete med alla våra globala kunder.

Vertex Systems integrerade mjukvara gör att våra kunder kan automatisera sina kompletta produktdesign och informationsprocesser. Våra lösningar bygger sig på anpassningsbar mjukvara och databasarkitektur med flexibla verktyg. Systemet skräddarsys till kundens specifika behov och för integration med andra informationssystem.

18000 användare i 37 länder

Antalet anställda i Vertex-koncernen idag är ca. 100 i Asien, Australien, Europa och Nordamerika. Över 18.000 Vertex-licenser har levererats till över 2000 kunder i 37 länder över hela världen.

Vertex Systems tror på teamet

Vi på Vertex är övertygade om att det är teamet som levererar resultaten, med vår mjukvara så sammankopplar du alla avdelningar från konstruktion, försäljning, kund, leverantör till ett team. Just att få verktyget som gör att alla resurser strävar mot samma mål skapar enorma värden, på flera sätt. Vi strävar alltid mot att tillsammans med er kunder göra skillnad och skapa värde för oss båda. En än gång, det är teamet som gör succén.