Skip to Content

Ny 2019 version av Vertex BD

Read more

Vertex BD - Ledande BIM Mjukvara för Trähusindustrin

Spara över 50% av planeringstid och kostnader

Vertex BD - Ledande BIM Mjukvara för Trähusindustrin

Läs mera

KUNDBERÄTTELSER

VerandaGruppen ansluter till Vertex-teamet

VerandaGruppen digitaliserar nu ytterligare sin verksamhet vilket ger en effektivare intern hantering men även en ännu större tydlighet i sin dialog med kunder. Från sitt showroom i Helsingborg där kunder kan titta och uppleva Verandagruppens produkter kommer nu även man kunna erbjuda en realistisk presentation hur produkten kommer harmonisera med befintlig byggnad. Även nya möjligheter att integrera uterum vid nyproducerade fastigheter skapar stort värde för många kunder.

VerandaGruppen är ett familjeföretag som med mångårig erfarenhet erbjuder sina kunder en helhetslösning inom uterum. Allt från projektering till färdigt montage.


Bolist/J Gustavssons ansluter till Vertex-teamet


Sedan 1963 har byggmaterial levererats från J Gustavssons Byggvaror till snickare på den Svenska västkusten. Att man nu utvecklar verksamheten för att kunna möta sina kunders behov av tekniskt dokumentation och konstruktionslösningar känns som ett naturligt steg i riktningen att skapa ytterligare värde för sina kunder. Vi på Vertex Systems tackar för förtroendet och ser med stor entusiasm på hur vi tillsammans kan skapa värde för alla parter.


Vizcon AB ansluter till Vertex-teamet

Att en bild säger mer än 1000 ord är sedan länge känt, detta har Vizcon sedan lyft till en helt ny nivå med sitt erbjudande till marknaden där man då tar fram helt realistiska fastighetsmiljöer. Att man nu även kompletterar sitt koncept genom att i Vertex BD ha kärnan av all information kommer skapa enorma fördelar för Vizcons många kunder. Att i ena änden kunna erbjuda foto/film-realistiska material över objektet och i andra änden via en helt digital och sammankopplad kedja kunna erbjuda fullständiga produktionshandlingar skapar en enorm flexibilitet och tydlighet för slutkunden. Vi på Vertex Systems lyfter på hatten, kavlar upp skjortärmarna och tackar för förtroendet att få leverera CAD-mjukvara.


Beijer Byggmaterial ansluter till Vertex-teamet

Beijer som är en av landets ledande distributör av byggmaterial vill möta sina kunders ökande behov av att snabbt få fram teknisk dokumentation och konstruktionslösningar. Givetvis en funktion som underlättar och effektiviserar vardagen för Beijers kunder. Med Vertex BD flexibla och anpassningsbara CAD-plattform kommer nu Beijers möjlighet att möta sina kunders önskemål effektiviseras ytterligare. Vi på Vertex Systems tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete.

 


NYHETER & EVENEMANG

Vertex BD 2019 är publiserad
 Vertex BD 2019 levereras med 127 förbättringar och nya funktioner, inklusive helt nya IFC-samarbetsverktyg, anpassning av användargränssnitt och mycket mer.
Läs mera på engelska produktsidorna >>