Skip to Content

Ny version av Vertex BD

Kommer ut i november

Vertex BD - Ledande BIM Mjukvara för Trähusindustrin

Spara över 50% av planeringstid och kostnader

Vertex BD - Ledande BIM Mjukvara för Trähusindustrin

Läs mera

NYHETER

Beijer Byggmaterial ansluter till Vertex-teamet

Beijer som är en av landets ledande distributör av byggmaterial vill möta sina kunders ökande behov av att snabbt få fram teknisk dokumentation och konstruktionslösningar. Givetvis en funktion som underlättar och effektiviserar vardagen för Beijers kunder. Med Vertex BD flexibla och anpassningsbara CAD-plattform kommer nu Beijers möjlighet att möta sina kunders önskemål effektiviseras ytterligare. Vi på Vertex Systems tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete.

 


Vertex-teamet växer och nu sökes projektledare.

För att möta våra kunders behov söker vi projektledare för den Svenska marknaden. Läs mera om tjänsten >>

Vertex Systems blir stolt leverantör av CAD-verktyg till Tornedalshus. Sedan 1991 har Tornedalshus levererat kundanpassade villor och fritidshus från sin fabrik placerad i den norra delen av landet. Göte Wuotila, som äger och driver Tornedalshus, har arbetat fram en väl fungerande konstruktionslösning som både stödjer en energieffektiv och miljösmart slutprodukt, vilket skapar stort värde för slutkunden. Även tillverkningsprocessen är väl genomarbetad och i framkant vad det gäller tekniska lösningar. Vi på Vertex ser fram emot att få leverera till Tornedalshus och vår mjukvaras flexibilitet och förmåga att enkelt kundanpassas kommer skapa stort värde.


Ökad produktivitet till Svenska byggsektorn med nya filialen

Finska CAD-leverantören Vertex Systems Oy accelererar sin närvaro på den svenska marknaden genom rekrytering av Roger Johansson.
Läs pressmeddelande >>


Cad viktig del när Anebyhusgruppen digitaliseras

På Anebyhusgruppen digitaliseras verksamheten i ett flöde av data och knyter samman affärssystemet med produktionssystemet. Centralt är CAD-systemet Vertex som valdes utifrån en noggrann kravspecifikation för att man ska kunna nå sina affärsmål. Läs artikeln på cad&ritnytt webbplats >> 


EVENEMANG

Nordbygg 2018

Många flaskor av det finska vattnet behövdes för att släcka törsten under en härlig vecka på NordBygg. Vi på Vertex Systems vill tacka för många och trevliga besök i vår monter.